Wanneer overstappen naar een Virtuele Server?

Meestal wanneer een hosting pakket te klein is geworden of je wilt meer controle dan is een Virtuele server de logische stap voor je hostingbehoeften. Het biedt je meer vrijheid met root access tot Apache, PHP, enz... Veiligheidshalve kan er een certificaat op geïnstalleerd worden en ook nog andere software. Geen zorgen meer te maken over een dedicated server. Op een Virtuele server kun je vertrouwen en kan groeien in de toekomst.